Задържаният с граната на площада в столицата пред БНБ е

...
Задържаният с граната на площада в столицата пред БНБ е
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста задържания с граната на площада в столицата

Задържаният с граната на площада в столицата пред Българска народна банка е освободен. Милен Методиев беше в ареста на Първо районно ръководство в София, само че към този момент е пуснат на независимост и си е вкъщи в Асеновград.
Още по темата
Той няма наложена мярка за неотклонение, а прокуратурата не е протестирала освобождението му, заяви бТВ. По информация на Българска национална телевизия той е с чисто правосъдно минало и няма криминалистически регистрации.

Милен Методиев е с повдигнато обвиняване за безчинство поради това, че бе арестуван измежду множеството, въоръжен с бойни гранати.

След като излязат експертизите на гранатите и откритото в автомобила му оръжие, обвиняването може да бъде променено.

Във Facebook профила си 53-годишният последовател на " Възраждане " е приканвал хората да се съберат на " бойно хоро " пред Народния спектакъл в последния ден на годината.

Във Facebook профила си Милен Методиев е приканвал хората да се съберат на " бойно хоро " пред Народния спектакъл в последния ден на годината.

Той е призовавал близките да не съблюдават противоепидемичните ограничения и вади граната. Хората подават сигнал в полицията и Методиев е арестуван.

По време на ареста заплашва, че ще се взриви. Според източници на Българска национална телевизия гранатата била с освободен предпазител. Експерти пък разясниха, че тя е била образователна. Пред бТВ водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов отхвърли да има нещо общо и разясни, че въобще не познава този човек. Стана ясно още, че дружно с Методиев е била и брачната половинка му, която пък е член на " Възраждане ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР