Задържаният погребален агент - Георги Енев, е хванат на място,

...
Задържаният погребален агент - Георги Енев, е хванат на място,
Коментари Харесай

Полицията заловила погребалния агент, докато заравял поредното тяло

Задържаният траурен сътрудник - Георги Енев, е заловен на място, до момента в който заравя тяло. Дупките, които е копаел са били с дълбочина от едвам 40 см, разкриха проверяващи пред TrafficNews . Сигналът, че има трупове е подаден в понеделник, към 13.00 часа.

Енев е признал за над 50 натрупа. Работи се по версията машинация - той е вземал пари за кремация, която обаче не се е състояла, разбра TrafficNews.

Задържаният е с престъпно досие. На негово има са регестрирани две траурни организации. Бусът на организацията, с който е работел, е регистриран на името на 23-годишна жена на име Никол Ринкова.

При диалог със брачна половинка ѝ - Богомил Ринков, притежател на друга траурна организация, той съобщи, че колата е продадена преди година и половина на Енев.

„ Колата, за която става въпрос, от дълго време му я продадохме. Тъй като той бяга от налози, година и половина не можем да му я прехвърлим. Доста време му се молих човешки, тъй като около бизнеса се познаваме, все намираше оправдания “, съобщи пред кореспондент на TrafficNews Ранков.

Той съобщи още, че е Енев е работил и с Военно-инвалидния дом в Банкя.

„ Аз съм покъртен, не чаках такова светотатство. Никой уважаващ себе си траурен сътрудник не би го направил това нещо. Това ще повлияе отрицателно на всички, които правилно си вършим работата и се стараем да оказваме помощ на хората в тежък миг “,добави още той.

Репортер на TrafficNews посети Военно-инвалидния дом в Банкия, като там лекарят на приюта, който издава известията за гибел, удостовери, че Георги Енев е работил с тях. Погребалната му организация е на 50 метра от вкъщи.



Позната до причинителя Енев показа пред медията ни, че е схванала за случилото се от медиите. Тя познава арестувания от години. Той бил родом от село Иваня, като преди 3 години е продал къщата на майка си там и купил апартамент на морето. Задържаният е разведен и има щерка.



Припомняме, че до този миг седем натрупа са открити, заровени в гориста околност край София. Министерство на вътрешните работи удостовери, че се работи по случай с противозаконни погребения в село Клисура.

Става въпрос за възрастни хора, настанени в приют, които след гибелта си е трябвало да бъдат кремирани. На телата се натъкнала в понеделник жена, инцидентен минувач.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР