Задържаният общински съветник Бенчо Бенчев не е член на БСП.

...
Задържаният общински съветник Бенчо Бенчев не е член на БСП.
Коментари Харесай

БСП призова задържания с Очите Бенчев да напусне ОС в Бургас

Задържаният общински консултант Бенчо Бенчев не е член на Българска социалистическа партия. Той е взел участие е в листата за общински съветници през 2015 година като гражданска квота, оповестиха от Българска социалистическа партия. 
 Бенчев, Узун и още петима към този момент в наш арест, Очите чака в турски затвор  Бургаски общинар от Българска социалистическа партия и някогашен народен представител от Движение за права и свободи са арестувани дружно с Очите в Истанбул  Българска социалистическа партия ще гони бургаския политик, който си купи „ Ролс Ройс “
Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия се разграничава от него и упорства той да напусне Общинския съвет на Бургас неотложно, прецизират от партията. 

През септември предходната година Българска социалистическа партия още веднъж искаше Бенчев да напусне Оценка за съвместимост в Бургас, който е в ареста по съмнение, че е част от групата на Митьо Очите, да напусне Оценка за съвместимост в Бургас. Поводът тогава бе поръчковият му „ Ролс Ройс “, с който той бе видян на тържествата за 6 септември. 

„ Не ми наподобява добре на тая сиромашия. На улицата ти седи стара жена, която проси стотинки за самун, той ще докара до нея „ Ролс Ройс ” – не ми наподобява морално, несъмнено е законно, сподели тогава водачът Корнелия Нинова.

Бенчев обаче разгласи, че в случай че го принудят да напусни групата на Българска социалистическа партия в Общинския съвет, ще остане като самостоятелен. Тогава това не се случи, евентуално тъй като бургаските социалисти са на минимума от пет души, нужен, с цел да съществува група.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР