Задържаният лекар д-р Дарин Шишманов е правил фалшификации с бежанци

...
Задържаният лекар д-р Дарин Шишманов е правил фалшификации с бежанци
Коментари Харесай

Задържаният лекар от Димитровград отчитал фиктивни прегледи на бежанци зад граница

Задържаният доктор доктор Дарин Шишманов е правил фалшификации с бежанци от лагера в Харманли, които към този момент не са в България. Информацията за това е доказана от трима самостоятелни източници, показва haskovo.net.

Медикът бил джипи на бежанци, които от дълго време не били в страната. Според осведомени той издавал фиктивни медицински бележки, като по този метод източвал непозволено здравната каса.

За задържането на общопрактикуващия доктор от Димитровград, махленски в злоупотреби, беше обявено от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Под контрола и наблюдението на прокуратурата са осъществени претърсвания и изземвания на територията на Димитровград и Харманли.

Досъдебното произвеждане е стартирало в петък предходната седмица, само че не е направено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ". Така след приключване на 24-часовата мярка за задържане по Закона за Министерство на вътрешните работи медикът е бил освободен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР