Задържаният кмет на район „Младост” Десислава Иванчева заяви в Спецсъда,

...
Задържаният кмет на район „Младост” Десислава Иванчева заяви в Спецсъда,
Коментари Харесай

От последните минути: Иванчева и компания зад стъклена преграда в съда, казва кой е изнудваният бизнесмен!

Задържаният кмет на регион „ Младост” Десислава Иванчева съобщи в Спецсъда, където се гледа сега настояването от порукратурата за нейното непрекъснато задържане,, че компанията, която е подала сигнала против нея, довел до интервенцията по задържането й, се споделя „ Ваклин Груп”.

Специализираният углавен съд преглежда настояването за непрекъснат арест на Иванчева, която беше арестувана при акция преди 3 дни. Заплашват я от 10 до 30 години затвор. Обвинението към нея е за рушвет в изключително огромни размери. Задържани бяха също зам.-кметът на „ Младост” Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров.

Иванчева сподели още, че не знае по какъв начин парите, открити при задържането й в колата, в която се е возила, са попаднали там. По пръстите й не са открити следи от маркера, с който са били белязани парите, а единствено малко в профил на дланта, попаднал инцидентно там, добави тя.

Според нея повода за акцията е да бъде сменена със длъжностен кмет на име Румен Русев, който сега е зам.-кмет в община „ Младост”.

През цялото време зад стъклената стена в залата, тя размахваше лист, и крещеше към медиите.

Още в сряда Александър Ваклин бе потърсен за коментар той ли е изнудваният предприемач, само че изрично отхвърли да е бил изнудван за рушвет. Предприемачът работи с сътрудници от Англия и предходната година е закупил терен в „ Младост “. На фирмения уебсайт на "Ваклин груп " е посочено, че сега строително-инвестиционното сдружение работи по 5 настоящи плана. Това са жилищни здания, ни нито една от тях не е в регион "Младост ".

Заседанието по делото продължава.

Очаквайте детайлности!



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР