Задържаният бизнесмен Николай Банев е скрил телефон в кутия от

...
Задържаният бизнесмен Николай Банев е скрил телефон в кутия от
Коментари Харесай

Банев искал убежище в Русия, говорил от килията по телефон, скрит в кутия от сок

Задържаният предприемач Николай Банев е скрил телефон в кутия от сок, по който е разговарял с съветски лобисти. Комуникацията разкрива организиране на хибридна офанзива против прокуратурата. 
 Окончателно: Баневи остават за непрекъснато в ареста
Това заяви зам.-главният прокурор Иван Гешев по бТВ. По думите му Банев предлага съставяне на евразийска национална партия у нас, против което желае политическо леговище в Русия за себе си, брачната половинка и децата си.  

Може да звучи мощно, само че това е изменничество по отношение на страната, разгласи Гешев. Той разкри още, че в диалозите се загатва името на прочут български публицист, който да стартира медийната офанзива против прокуратурата. 

Сред другите дискутирани тематики съгласно Гешев били отбрана от съветски юристи през европейски съд и медийна акция в Русия в отбрана на Банев.

Има медийна фиксация върху Иванчева и всичко се трансферира върху прокуратурата. Условията в арестите и белезниците обаче не зависят от прокуратурата, уточни още Гешев, който бе началник на профилираната прокуратура. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР