Задържаният българин на яхта в Поморие е поддържал висок стандарт

...
Задържаният българин на яхта в Поморие е поддържал висок стандарт
Коментари Харесай

Луксозен живот: Арестуваният за измами на яхта в Поморие се правил на чужденец

Задържаният българин на яхта в Поморие е поддържал висок стандарт и първокласен метод на живот . При претърсванията на два адреса, яхтата и два автомобила с подправени дипломатически номера са конфискувани голям брой подправени документи, удостоверения и печати .
 
 Поморие яхта лъжец Министерство на вътрешните работи
Полохрон Луков бе арестуван във вторник откакто против него на 22 юли е издадена Европейска заповед за арест от Прокуратурата в австрийския град Велс. С нея той е бил разгласен за интернационално търсене.
 
 Поморие яхта лъжец Министерство на вътрешните работи
Служители на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ подхванали дейностите на 13 септември след получени в Окръжна прокуратура – Бургас Европейска заповед за следствие и Европейска заповед за арест от прокуратурата в Австрия.

При интервенцията, извършена в Поморие, е арестуван 53-годишен локален гражданин . По време на задържането си в началото се е показал за непознат жител , твърдял е, че не знае български език и е изискал преводач от френски или испански.
 
 Поморие яхта лъжец Министерство на вътрешните работи

Луков е обвинен за осъществени голям брой измами на територията на Република Австрия , измежду които разработване и разпространяване на неистинен документи за идентичност - испански дипломатически паспорти и персонални карти. Във финалната част на интервенцията на място са участвали и представители на австрийските служби .
 
 Поморие яхта лъжец Министерство на вътрешните работи
Пред потърпевшите българинът се представял с друга идентичност, въвеждайки ги в подвеждане, че е дипломат на Федерация Сейнт Китс и Невис. По този метод заблудил потърпевшите, че може да присъди дипломатически статут , както и да им издаде задгранични паспорти и автомобилни регистрационни номера. Измамените непознати жители са повече от 10. Общата стойност на настъпилата вреда възлиза на 334 000 евро.

С разпореждане на прокурор от окръжната прокуратура първичното 24-чосово задържане на мъжа е удължено до 72 часа. Внесено е искане в Бургаския областен съд за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР