Задържаният 40-годишен мъж е от село Котленци и е познат

...
Задържаният 40-годишен мъж е от село Котленци и е познат
Коментари Харесай

В Добрич задържаха мъж за блудство с осемгодишно момиче

Задържаният 40-годишен мъж е от село Котленци и е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи, защото е осъждан за кражба.

Полицията в Добрич е задържала мъж, отвлякъл и блудствал с осемгодишно момиче. От прокуратурата ще изискат най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

40-годишният мъж ще бъде съден по две обвинявания, като пред проверяващите органи той е направил цялостни признания, предава БНР.

Сигналът за изчезналото момиченце е подаден на 3 август. То и другите две деца от фамилията излизат да играят в централната градска част, откъдето е и отвлечено. Задържаният завежда детето до село Плачи дол, където работи и живее.

От събраните доказателства излиза наяве, че детето е било вързано и с него мъжът е блудствал, съобщи представителят на Окръжната прокуратура в Добрич прокурор Даниел Илиев. 

" Към сегашния миг са му повдигнати две обвинявания - за блудничество с малолетно лице, за което се планува наказване отнемане от независимост от една до шест години, както и за незаконно отнемане от независимост на малолетно лице, за което също се планува от три до 10 години отнемане от независимост ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР