Задържаните за стрелбата на детска площадка в Студентски град в

...
Задържаните за стрелбата на детска площадка в Студентски град в
Коментари Харесай

Стрелците от детската площадка в София остават в ареста

Задържаните за стрелбата на детска площадка в " Студентски град " в София остават зад решетките, реши Софийският областен съд, който откри задоволително доказателства, че 36-годишният Виктор Митков и 19-годишният Методи Пешов са взели участие в спора.

В претекстовете за решението си магистратите записаха, че е допустимо те да извършат и ново закононарушение, в случай че са на независимост. Според тях Митков, за който се допуска, че е стрелял в събота следобяд с газов револвер, може и да се укрие. По персонална карта той не живее в София. Дошъл е на посетители на Пешов, с цел да си търси и работа. В жилището им са открити и още два револвера, за които експертиза ще откри дали не са преправени от газови в бойни.

Решението на съда не е дефинитивно.

Стрелбата на детската площадка се случи в събота вечерта. На място полицейските екипи разкрили потърпевш мъж, на който други двама нанесли побой след отправена забележка към две дами от ромски генезис. Единият от обвинените е стрелял с револвер няколко пъти, а по-късно двамата избягали в незнайна посока. За благополучие п отова време на площадката не е имало деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР