Задържаните от ГДБОП са най-висшите служители в системата на МВР,

...
Задържаните от ГДБОП са най-висшите служители в системата на МВР,
Коментари Харесай

Иван Гешев: В интерес на българското общество е да види истината

Задържаните от ГДБОП са най-висшите чиновници в системата на Министерство на вътрешните работи, които би трябвало да противодействат на наркотрафика. Това е извънредно неприятно. Акцията се организира благодарение на дирекция „ Вътрешна сигурност “ и прокуратурата. Това са опитни дългогодишни чиновници, които знаят по какъв начин работят службите. За страдание те са били на хранилка на незаконния свят. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

Работата по разкриването на групата е траяла няколко месеца. „ Един от тях се е представял за чиновник на интернационалната полицейска организация ДЕА. Те са оказвали логистична поддръжка на всички, които са си плащали “, разкри той.

Иван Гешев: Арестувани са двама висши антимафиоти

„ За страдание арестуваните са минали в по-високо равнище на играта. Били са на крачка да компрометират доверието на някои наши партньорски служби в чужбина. Надявам се такива случаи да стават все по-малко и да са изключение. Във всяко стадо има и мърша “, заключи основният прокурор.

Той разяснява и свадите към съветника на президента. „ Българският президент е политик за жалост и направи една поредност от политически изявления. Характерното за българския политически живот е, че грешката е в другия, виновността е на някой различен. За страдание това е особено като народопсихология. Главният прокурор не проверява, това вършат проверяващите прокурори. Към този случай, материалите са подкрепени с поредност от фотоси. Българската прокуратура не се тормози да ревизира и проверява “, акцентира Гешев.

„ През годините прокуратурата бе упреквана, че е загадка организация, упреква хора и унищожава ориси. Сега, когато изсветляваме активността ѝ, още веднъж сме подложени на критика. В интерес на българското общество е да види истината. Гражданите би трябвало да знаят истината и да си създадат изводите. Ние демонстрираме нашата позиция “, разяснява той.

„ Моята работа е да дефинирам задачите и дилемите на прокуратурата, а точно да няма недосегаеми лица “, акцентира Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.

„ В България има 85% неоправдателни присъди. В същото време нашето наказателно законодателство е най-старото в света. По този мотив ръководителят на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши е споделила на сътрудника си: „ С въдица слон не се лови “, разкри основният прокурор на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР