Задържаните на преди ден петима полицаи от столичното Второ районно

...
Задържаните на преди ден петима полицаи от столичното Второ районно
Коментари Харесай

Освободиха петимата столични полицаи, задържани за прикриване на катастрофа

Задържаните на преди ден петима служители на реда от столичното Второ районно ръководство са освободени, откакто 24-часовото им задържане по Закона за Министерство на вътрешните работи изтече. Все още не са им повдигнати обвинявания, съобщи Българска национална телевизия.

На петимата са били връчени призовки да се явят в следствието за покачване на обвинявания. Те са разследвани за укриване на закононарушение, само че са били събрани доказателства и за взимане на рушвет.
По тази причина произвеждане от Софийската районна прокуратура се изпраща в Софийската градска прокуратура, способена да проверява корупционни закононарушения.

Петимата чиновници на Министерство на вътрешните работи бяха арестувани в сряда при акция на Дирекция " Вътрешна сигурност " и Столична дирекция на вътрешните работи. Арестът им е обвързван с злополука, станала в нощта против 4 юни квартал " Надежда ". Служителите са от Столична дирекция на вътрешните работи, а някои работят във Второ РПУ.

При злополуката на 4 юни 25-годишен водач карал с доста висока скорост в насрещното. Последвал конфликт с моторист и два паркирани автомобила. Униформените обаче записали в протокола за случая, че не са установили виновния лидер. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР