Задържани за два дни са 5-има крадци на пари, техника

...
Задържани за два дни са 5-има крадци на пари, техника
Коментари Харесай

Полицията задържа петима крадци за два дни

Задържани за два дни са 5-има крадци на пари, техника и принадлежности от жилища и магазини, оповестяват от Областната дирекция на МВР-Добрич.На 13 юни, към 03 часа в град

Добрич в миг на щурм на кафеавтомат са арестувани 36-годишен мъж и 24-годишна жена. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. На 12 юни, към 15:45 часа в миг на кражба на артикули от хранителен магазин на пл. „ Свобода “ в Добрич е арестувана 36-годишна жена. По данни на тъжителя продуктите са на стойност 185 лв.. На 12 юни, към 17:20 часа е получено известие за осъществена кражба от частен парцел в град Каварна. В хода на работа е открито, че незнаен причинител е проникнал през прозорец в къщата. По данни на тъжителя са взети сумата от 225 лв., мобилен телефон и аудио система.

На 12 юни, към 07:00 часа е получено известие за осъществена кражба от частен парцел в село Пор. Кърджиево. Откраднати са 300 лв., аудио и видео техника. От извършените незабавни полицейски дейности е открит причинителят на действието. С полицейска мярка за период от 24 часа е арестуван 27-годишен мъж, прочут на Министерство на вътрешните работи. Вещите обект на похищението са открити и конфискувани по надлежния ред. На 10 юни е подаден сигнал за кражба от избено помещение в квартал „ Балик “ в Добрич. Установено е, че за времето от 20 часа на 9 юни до 08 часа на 10 юни, посредством щурм на входна врата, незнаен причинител е проникнал в помещението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР