Задържани са трима души при специализирана операция срещу наркоразпространението в

...
Задържани са трима души при специализирана операция срещу наркоразпространението в
Коментари Харесай

Задържаха трима души за притежание на наркотици при спецакция в Софийска област

Задържани са трима души при профилирана интервенция против наркоразпространението в област София, оповестяват от полицията.

Извършено е претършуване на частен парцел в града от криминалисти от ОДМВР - София и от Районното ръководство в Костинброд.

В една от стаите на адреса са разкрили три бучки бяло, прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, както и към 1,5 грама суха тревиста маса – марихуана. Собственикът е престъпно проявен. Той е арестуван за период до 24 часа, а по случая е стартирано следствие, показват от ОДМВР.

Специализирана полицейска интервенция е извършена и на територията на Ботевград. В хода ѝ чиновниците на реда са направили инспекция на двама локални поданици, по време на която са открили на земята до тях пликче с към три грама канабис. Мъжете са арестувани за период до 24 часа и по случая е стартирано следствие, прибавят от ОДМВР. 

Припомняме, че през месец август в самоковското село Шипочане при спецоперация криминалисти от ОДМВР - София и Районното ръководство в Самоков бе разкрита равнища с канабис.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР