Задържани са осем лица Разбиха две групи за наркотици в

...
Задържани са осем лица Разбиха две групи за наркотици в
Коментари Харесай

Акция „Дрога“- разбираха две групи в София и Сливен

Задържани са осем лица
Разбиха две групи за опиати в София и Сливен. Работата на ГДБОП е траяла половина година.

„ Първата група се състои от четирима души.Те са произвеждали метамфетамин и амфетамин, като за задачата са се снабдявали от притежател на аптека в Сливен с прекурсори “, разгласи на брифинг на Специализираната прокуратура прокурор Христо Кръстев.

По думите му при осъществените голям брой претърсвания и изземвания са открити оръжия и движимости, които наподобяват културно-исторически полезности.

„ И четиримата участници в незаконната група са осъждани неведнъж за тежки умишлени закононарушения – държане на огнестрелни оръжия, търговия с културно-исторически полезности, нерегламентирано прилагане на кредитни и дебитни карти, обири и разпространяване на опиати “, добави Кръстев.

Втората група е работила на територията на София и Враца. Тя отново е от четирима души – двама от които братя, които са чужденци – македонци и двама българи. Имало е връзка сред двете групи в Сливен и София, потвърдиха от прокуратурата.

„ Иззети са към 3 кг метамфетамин “, сподели още представителят на Специализираната прокуратура.

Част от метаамфетамините са били превозени до РСМ.

Той посочи, че и осемте лица са арестувани за период от 72 часа и следва да бъдат импортирани претенции за непрекъсната мярка „ задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР