Задържани са общо 12 души, на възраст между 15 и

...
Задържани са общо 12 души, на възраст между 15 и
Коментари Харесай

Задържаха 12 души при спецакция във Варна, откриха в жилища и коли голямо количество наркотици

Задържани са общо 12 души, на възраст сред 15 и 62 години, добави Михов. По думите му част от задържаните са престъпно проявени. На един от претърсените адреси служителите на реда са намерили лист с имена, ЕГН и адреси. Михов сподели още, че групата е следена към 2 месеца и за разбиването й са употребявани всички планувани в закона способи.

Прокурор Радослав Лазаров добави, че тази заран пред арбитър са разпитани двама извънредно значими очевидци.

Към наказателна отговорност за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати са привлечени петима от арестуваните, двама от които малолетни, предадени на инспектори от Детска педагогическа стая. Един от тях е неосъждан и е под парична гаранция, добави Лазаров. По думите му другите двама са осъждани, като единият, който съгласно прокуратурата е управлявал групата, е работил при изискванията на рисков рецидив. Прокурор Лазаров посочи, че двамата са арестувани за период до 72 часа и в понеделник ще бъдат импортирани претенции за задържането им под стража.

За планове лист с имена и ЕГН, той уточни, че най-вероятно материалите ще бъдат изпратени до способената Районна прокуратура, с цел да бъде направена инспекция за вероятно пазаруване на гласове.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР