Задържани са двама мъже за въоръжен грабеж на 17-годишно момче.

...
Задържани са двама мъже за въоръжен грабеж на 17-годишно момче.
Коментари Харесай

Задържаха двама за въоръжен грабеж на 17-годишно момче

Задържани са двама мъже за въоръжен обир на 17-годишно момче. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Престъплението е осъществено на 29 ноември. За броени дни чиновници на Девето районно управление (на МВР) са разкрили причинителите. На 29 ноември майката на 17-годишното момче подала сигнал в полицията, че синът бил застрашен с газов револвер от двама непознати, които го принудили да се качи в автомобила им, лишили от джоба на якето му 156 лв., след което го освободили.

В резултат на извършените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности в границите на формираното досъдебно произвеждане били открити и арестувани причинителите - 22-годишен мъж с букви М. П. и 26-годишен с букви К. Г. от София.

При залавянето им у тях били открити два газови револвера и полиетиленово пликче, съдържащо към 10 г марихуана. След отчет на събраните материали в Софийската районна прокуратура М. П. и К. Г са привлечени като обвинени за закононарушение по член 198 от Наказателен кодекс и са им наложени ограничения за неотклонение „ Задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР