Задържани са 7 души, от които трима са роднини на.

...
Задържани са 7 души, от които трима са роднини на.
Коментари Харесай

Старши комисар Павлов за случая в Прилеп: Арестувани са 7 души, сред които и близки на загиналото дете

Задържани са 7 души , от които трима са родственици на. Това заяви шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов . Припомняме, че водачът е умрял , откакто с него са отишли да се саморазправят близки на момченцето.

„ Вероятно повода за произшествието е неочакваното излизане на детето на пътното платно “, посочи старши комисар Емил Павлов, представен от „ bTV “.

„ В 15:20 часа постъпи сигнал за ПТП сред товарен автомобил и пешеходец. Идвайки на място сътрудниците установяват гибелта на 6-годишно дете, като наоколо до натрупа на детето е имало спрял товарен автомобил. Установено е, че лидерът е бил вътре в камиона без витални индикатори. Установени са родственици на детето, които след случая са нападнали водача, нанесли са му побой като занапред ще се откриват аргументите за гибелта на лидера на товарния автомобил “ , съобщи още той.

В момента в региона има спецакция на полицията, като вземат участие и сили на „ Жандармерията “. Засега няма напрежение .

Същевременно окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев  заяви, че държавното обвиняване ще работи безкомпромисно и няма да допусне улично правосъдие. По думите му България е демократична и правова страна.

„ Ние сме на място с наблюдаващият прокурор. Тече оглед на местопроизшествието. Паралелно текат и оперативни беседи с лицата, имащи съпричастност със случилото се “, сподели Чинев.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР