Задържането в четвъртък на британския милионер и скандален инфлуенсър Андрю

...
Задържането в четвъртък на британския милионер и скандален инфлуенсър Андрю
Коментари Харесай

Вълна от ирония след ареста на инфлуенсъра милионер Андрю Тейт в Румъния

Задържането в четвъртък на английския милионер и абсурден инфлуенсър Андрю Тейт провокира вълна от иронии, само че и позитивни мнения за румънската компания за пици, за която се счита, че е издала местонахождението му на органите на реда, написа осведомителният уебсайт Зиаре, представен от Българска телеграфна агенция.

 Андрю Тейт е арестуван в Румъния дружно с брат си за трафик на хора и обезчестяване Виж още

Тейт, който е някогашен професионален кикбоксьор, беше арестуван в четвъртък в региона на Букурещ дружно с брат си Тристан по обвинявания в трафик на хора и обезчестяване.

Според телевизия Диджи 24 братята Тейт са упрекнати, че са похитили и изнасили две млади дами, едната от които е с американско поданство. Телевизията показва, че те имали студио във вила край Букурещ, в което снимали нецензурен видеоматериали.

Тази седмица Тейт влезе в словесна война с 19-годишната активистка за климата Грета Тунберг, откакто показа своя фотография в Туитър, на която стои до състезателен автомобил " Бугати " и се похвали, че има 33 автомобила.

В клип, оповестен от него в Туитър в сряда, Тейт получава две кутии с пица и твърди, че няма да ги рециклира, отправяйки предизвикателство към Грета Тунберг, написа уеб сайтът Хотнюз.

 Снимка: БТА/АП

 Андрю Тейт – неразрешеният инфлуенсър Виж още

Според някои медийни изявления точно кутиите от пица от румънската верига Jerry`s Pizza са издали местонахождението му на управляващите.

След ареста на Тейт Туитър беше залят от вълна от иронични мнения, отбелязва Зиаре. " Куриерите на Jerry`s Pizza са предали Андрю на полицията, тъй като не им е дал задоволително огромен бакшиш ", " Пицата е толкоз добра, че би трябвало да изпратят служители на реда ", гласят част от изявленията.

" Причината, заради която сме най-търсената пица. Имаме усет ", написа на страницата си във Facebook компанията Jerry`s Pizza, като си послужи с игра на думи с американския израз " most wanted ", който управляващите Съединени американски щати употребяват за най-издирваните нарушители, отбелязва Хотнюз. Също по този начин в обявата, която е на британски език, посланието " We Got Taste " (Имаме вкус) е изписано с леко изтрита писмен знак " S ", тъй че се получава надписът " We Got Tate " (Хванахме Тейт).

Грета Тунберг на собствен ред също разяснява обстановката в Туитър. " Това е, което се случва, когато не си рециклираш кутиите от пица ", написа младата природозащитничка след задържането на Тейт.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР