Задържането на британския гражданин за тероризъм, който е издирван и

...
Задържането на британския гражданин за тероризъм, който е издирван и
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Достигнахме до един неподозиран пик - в държавата беше задържан издирван терорист. Досег с този човек в продължение на повече от месец е имал наш колега народен представител

Задържането на английския жител за тероризъм, който е търсен и от Интерпол, раздруса и българския парламент. 28-годишният Дейвид Бодил се търси по искане на управляващите в Манчестър. Там той е разследван за подготовката на терористични дейности. Домът му в Манчестър е претърсен и на място са открити материали и първични материали за изработването на самоделни бомби, както и нелегално притежавано оръжие и муниции, оповестява БГНЕС.
 
В Народното събрание ГЕРБ излезе със специфична декларация във връзка на несигурността в страната, където беше отделено място и на случая с търсения терорист и помощта, която му е била оказана от депутатката Албена Симеонова.
 
" Достигнахме до един непредвиден пик - в страната беше арестуван търсен терорист. В допир с този човек, в продължение на повече от месец … е имал наш сътрудник депутат. Разбирате от какво е подбудена нашата паника - за здравето и живота на нашата сътрудник, която дотам е била заблудена от неговия добродушен външен тип даже в медиите го назовава естествен човек. Нашето терзания нямаше да е толкоз огромно, в случай че не отчитахме един доста бездънен пробив в сигурността на най-чистата, най-хубавата, въпреки и най-малката, само че най-хубава партия в този парламент, за която знаем, че нейните редици са ваксинирани от това в тях по някакъв метод да се инфилтрират радикални незаконни фактори ", сподели Георг Георгиев.
 
Според него, в случай че в такава партия могат да влязат сходни детайли, то не знам какво би могло да се случи в партия, за която има данни, че нейни депутати поддържат бизнес контакти с жители на Русия.  " Ако в " Демократична България " може да има такива хора, какво остава за " Продължаваме промяната ", сподели Георгиев.
 
Маноил Манев от ГЕРБ изиска чуване на ръководителя на ДАНС и на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, с цел да отговорят на няколко значими въпроса. Той уточни, че би трябвало да се отговори по какъв начин човек търсен с алена бюлетина от Интерпол навлиза на територията на страната, както и по какъв начин един човек търсен от Интерпол получава помощ от народен представител, с цел да се устрои в страната.
 
Атанас Атанасов от " Демократична България " също се намеси и съобщи, че ще поддържат предлагането на Манев за чуване на служебния министър Демерджиев, както и на ръководителя на ДАНС, с цел да може да се обясни цялата обстановка.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР