Задържаната бременна жена, превозваща мигранти, тя е позната на полицията.

...
Задържаната бременна жена, превозваща мигранти, тя е позната на полицията.
Коментари Харесай

Задържаха бременна и военен да превозват мигранти, жената е позната на полицията

Задържаната бременна жена, пренасяща мигранти, тя е позната на полицията. Преди това е арестувана да кара с опиати. Това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, съобщи Българска национална телевизия.

 

Той посочи, че днешният арест е разследване на разработка на Военна полиция, а арестуваните бременната жена и военния са следени от дълго време.

 

Трима души, измежду които бременна в 7-мия месец жена и боен, са хванати, до момента в който са превозвали четирима незаконни мигранти. Те са засечени в късния следобяд през вчерашния ден в Пловдивско.

Полицаите останали сюрпризирани, че измежду участниците в закононарушението има и бременна жена. Вероятно посредством нея, останалите двама мъже трафиканти, разчитали да заблудят управляващите при възможна инспекция.

Разследването евентуално ще се поеме от Военната прокуратура, защото измежду трафикантите се оказва и кадрови боен.

Демерджиев още веднъж насочи апел към идващия парламент да увеличи наказванията за каналджийство.

 

На брифинг в Шумен през вчерашния ден вътрешният министър съобщи, че има над 190 оперативни сигнали за пазаруване на гласове, като постъпват сигнали и на телефонните линии, разкрити от Министерство на вътрешните работи.

 

Набелязаани са рисковите секции и от Министерство на вътрешните работи ще създадат всичко допустимо да пресекат купения избор, съобщи министърът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР