Задържана е банда от хлапета, която е вилнеела във вършечките

...
Задържана е банда от хлапета, която е вилнеела във вършечките
Коментари Харесай

Заловиха банда от хлапета, която тарашила къщи в Монтанско

Задържана е тайфа от хлапета, която е вилнеела във вършечките села Горна и Долна Бела Речка, оповестиха от полицията в Монтана.
На 29 декември в село Горна Бела Речка невръстните апаши отмъкнали два велосипеда от наследствена къща на столичанин. Колелетата се намирали в избата на първия етаж на къщата. Сигналът е подаден от притежателя на незабавния тел.112. От извършените оперативно-издирвателни мероприятия ченгетата заловили 16- годишния С. Р. от близкото село, връстника му М. А. от Сливен и К. М. на 15 години от град Попово.
Същият ден апашите блъснали и друга къща. Този път обаче били засечени от кметския наместник на прилежащото село Долна Бела Речка. Управникът чул звук в къщата, за която знаел, че притежателят отсъства сега. Кметът ревизирал какво става и открива, че е взломена балконската врата. Той незабавно подал сигнал в полицията във Вършец. Полицаите пристигнали стремително и в една от стаите заварили 16-годишния С. Р. от същото село и М. А. на 16 години от Сливен, които били проникнали за кражба на скъпи движимости.
При извършените беседи в полицията малолетните крадци създали цялостни признания. Колелетата са върнати с протокол на притежателя непринудено. Всичките момчета са към този момент с престъпни прояви. По двата случая са формирани досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР