Задържан за убийството на бившето ченге Любомир Иванов е зверски

...
Задържан за убийството на бившето ченге Любомир Иванов е зверски
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Спецполицаи пребили зверски задържан за убийството на Любо Ченгето

Задържан за убийството на бившето ченге Любомир Иванов е свиреп измъчван, научи Lupa.bg от свои хора в полицията.

Младият мъж е нападнат от спецчастите в дома си в " Надежда ". Там маскираните ченгета го потрошили от пердах. Голямото му куче е било обезвредено с електрошок, тъй като почнало да лае при гледката на тормоз над господаря му.

Спецченгетата претърсват както жилището му, по този начин и колата на младия мъж. Той е арестуван за малко време и след това освободен, тъй като станало ясно, че няма задоволително доказателства.

За похлупак на всичко в медиите са пуснати негови фотоси, като всички публицисти настояват, че точно това е заподозряният за зверското ликвидиране.

Целият в синини и с развалени имидж, младият мъж най-вероятно ще си търси правата в съда.

Припомняме че през днешния ден стана ясно, че двама арестувани за показното ликвидиране са оставени от съда зад решетките. Третият е освободен, тъй като нямало доказателства, които могат да разрешат съдиите да го оставят заключен.

Бившият служител на реда Любомир Иванов, прочут като Любо Ченгето, е гръмнат поради нови канали за контрабандни артикули или е пропял по дело за произвеждане на незаконни цигари.

Това са едни от главните версии, по които работят криминалисти от Министерство на вътрешните работи за разстрела измежду бял ден в столичния кв. “Лозенец”.



53-годишният Любомир Иванов излязъл от вкъщи си на столичната ул. “Банат” малко преди 9,30 часа. В това време около него минал велосипедист. Мъжът с колелото извадил револвер и разкрил огън по Любо Ченгето.

След сигнала за покушението на място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. На път за болничното заведение надупченият с патрони умрял от раните си. В столицата стартира търсене на стрелеца, а входовете и изходите бяха завардени от униформени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР