Задържан е висш служител в отдел "Регистрации" при акция в

...
Задържан е висш служител в отдел "Регистрации" при акция в
Коментари Харесай

Ето кой е закопчан при акцията в "Пътна полиция" в Търново

Задържан е върховен чиновник в отдел "Регистрации " при акция в „ Пътна полиция” - Велико Търново, оповестява Нова телевизия.

Акцията завърши преди броени минути. Арестуван е контрольор Пламен Демирев, дълготраен чиновник на „ Пътна полиция”.За акцията удостовери и шефът на Вътрешна сигурност към Министерство на вътрешните работи Стефан Банков.

Арестите са станали в края на работният ден в „ Пътна полиция” във Велико Търново. Както БЛИЦ писа по сигнал на Вътрешна сигурност е направена инспекция на регистрации на тирове и е открито клониране, т. е. двойна регистрация на едно возило.

Камионите са били закупени в Белгия, а притежателят им ги е записал всичките, като е докарал единствено някои от тях. Информацията е неофициална.

Все още се обясняват детайлности към тази скица. Задържаните мъж и жена са част от ново управление на „ Пътна полиция”. Наскоро за шеф бе назначен Радостин Върбанов, който по телефона удостовери, че се правят инспекции, само че не знае да има арестувани негови чиновници.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР