Задържан е стрелецът, който улучи жена по време на новогодишно

...
Задържан е стрелецът, който улучи жена по време на новогодишно
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа, стрелял по новогодишното хоро в Ловеч

Задържан е стрелецът, който улучи жена по време на новогодишно хоро в Ловеч, съобщави bTV.
Инцидентът стана в новогодишната нощ, когато изстрел от малокалибрено оръжие покоси жена в един от кварталите на града. Една от версиите беше, че стрелецът е желал да улучи тонколоната, от която се е чувала музиката.
 Полицията търси подпомагане по случая с простреляната в Ловеч жена Полицията търси подпомагане по случая с простреляната в Ловеч жена
От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи търсят подпомагане от жителите по отношение на случая с простреляната 42-годишна жена по време на новогодишно хо...
Очакват се детайлности кой е арестуваният и с какво оръжие е гърмял в новогодишната нощ. Простреляната жена към момента е в болница, няма заплаха за живота ѝ.
Първоначално никой от празнуващите не схваща, че 42-годишната жена е простреляна. Едва в ловешката болница излиза наяве, че Теодора Тодорова има рана от патрон.
" Якето й беше пробито. Имаше деца, които стрелецът можеше да рани. Този човек да си намерения отсега нататък и в случай че има съвест, да се съобщи на полицията ", описа тогава мъжът на Теодора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР