Задържан е собственикът на автобуса, който тази сутрин удари полицейска

...
Задържан е собственикът на автобуса, който тази сутрин удари полицейска
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Задържан е собственикът на автобуса, убил двама полицаи в Бургас


Задържан е притежателят на рейса, който тази заран удари полицейска кола в Бургас, при което починаха двама полицейски чиновници, новината съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

Автобусът е благосъстоятелност на хасковска компания, закупен е от Кърджали, посочи той.

" Автобусът е бракуван и няма никакво съображение да се движи по пътищата на страната. Изяснили сме по какъв начин е добит. Задържан е притежателят на рейса, който го е предал на две лица. Последните двама са виновни и имат отношение за цялото напредване на незаконните мигранти. Те са осъществили трафика. Тези две лица са от бежанския център в Харманли. Единият се търси. Установено е накъде се движи ", осведоми министърът. 

Автобусът с мигранти е пропътувал към 25 км от първия пост, на който е отказал да спре за инспекция. След него е тръгнал патрул на " Гранична полиция ". Автобусът е минал през втори пост. Към първия патрул се е включил втори. Органите на " Гранична полиция ", които са преследвали рейса, са имали лимитирани благоприятни условия за реакция. Те евентуално са са пробвали да насочат рейса към дестинация, към която да понижи скоростта си и да се понижи рискът от случай. Двамата полицейски чиновници са създали опит да спрат рейса след кръговото кръстовище " Трапезица " в Бургас, сподели още Демерджиев.

Автобусът се е движил с висока скорост. От там нататък дейностите на водача ги тълкувам като умишлени, съобщи министърът. 

" Знаем къде са натоварени мигрантите. Има и изясненост от кое място са влезнали. За страдание този регион не е задоволително гарантиран с техника ", съобщи министър Демерджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР