Задържан е шофьорът, нападна жена зад волана в София и

...
Задържан е шофьорът, нападна жена зад волана в София и
Коментари Харесай

Задържан е шофьорът, нападна жена зад волана и разбил прозорец на колата ѝ

Задържан е водачът, атакува жена зад кормилото в София и разрушил прозорец на колата ѝ поради засичане в снега, заяви Нова тв.

За следващ случай на експанзия на пътя алармира в обществените мрежи потърпевшата, която е брачната половинка на капитана на националния ни тим по баскетбол на колички.

По думите на Николета Ваклинова в събота вечер тя е била нападната от чужд мъж на бул. „ Акад. Ив. Гешов ”, до момента в който е била в автомобила си.

С пестник е счупено страничното огледало и цялото стъкло на шофьорската врата. Ваклинова е с пострадвания по лицето и ръцете.

„ Човекът слезе от колата и потегли нападателно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този миг осъзнах, че евентуално не съм го видяла поради метеорологичните условия и съм го засякла. Свалих си малко стъклото, започнах да му се оправдавам, само че той ми счупи прозореца и страничното огледало. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето. Той се качи на колата и си потегли. Много се уплаших ”, описа Ваклинова.

Тя се обадила на телефон 112. На място пристигнала и кола за спешна помощ, която промила раните на дамата.

От полицията прецизираха за Нова тв, че мъжът е арестуван още на идващия ден за 24 часа, след което мярката е удължена на 72 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. Материалите ще бъдат изпратени на прокуратурата.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР