Задържан е млад мъж, използвал специално техническо средство за незаконно

...
Задържан е млад мъж, използвал специално техническо средство за незаконно
Коментари Харесай

От ревност: Млада пловдивчанка е била следена с устройство на автомобила й

Задържан е млад мъж , употребявал особено техническо средство за нелегално следене и събиране на информация за различен човек , оповестиха от полицията в Пловдив. 

Разследването почнало при започване на тази седмица в отдел „ Икономическа полиция “ в ОДМВР Пловдив по молба на млада пловдивчанка , която изразила подозрението си, че от няколко седмици местонахождението й във всеки един миг се следи нелегално.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 339а от Наказателен кодекс и известена Районна прокуратура – Пловдив, а образуваният екип почнал незабавна инспекция на изнесените в сигнала обстоятелства и условия . В рамките на подхванатите дейности е осъществен и подробен оглед на автомобила на младата жена, на който е намерено инсталирано техническо средство за следене на придвижването й .

Така казусът почнал да се разплита и като обвинен за слагането на специфичното устройство бил арестуван 24-годишният някогашен другар на пострадалата . При първичния разпит младежът признал, че закупил изделието по интернет с желание да следи младата жена, подтикван от ревнивост . Впоследствие обаче отказал да спомага на проверяващите. С разпореждане на наблюдаващия делото областен прокурор причинителят е притеглен като обвинен.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР