Задържан е мъжът, за който се смята, че е застрелял

...
Задържан е мъжът, за който се смята, че е застрелял
Коментари Харесай

Задържаха убиеца от Рогош

Задържан е мъжът, за който се счита, че е прострелял свои родственици в пловдивското село Рогош, заяви кметът Величка Величкова. По думите й ситуацията в ромската махала, където беше осъществено тройното ликвидиране, е спокойна. Припомняме, че тройно ликвидиране в пловдивското село Рогош подвигна измежду нощ полицията на крайник. Убитите са татко и двамата му синове. Една жена е ранена.

По първични данни стрелецът е техен родственик, а тройното ликвидиране е осъществено след скандал за завещание. Според очевидци на нещастието жертвите са разстреляни с противозаконна пушка. Прокълната къща стои зад касапницата. Както „ Стандарт " към този момент писа по три разнообразни версии работят проверяващите. Основна е спор за унаследен парцел. Стрелецът, който съгласно локалните се споделя Николай, и убитите татко и двамата му сина, са се скарали грубо поради къща.

Спорът имал дълга история, като през вчерашния ден ескалирал до краен лимит. Така Николай извадил револвер и гръмнал трима души. Друг претекст за тройното ликвидиране, по който се работи, е финансов. Версията гласи, че в центъра на разногласието били пари, дължими от едната страна към другата. Третата версия, която е минимум евентуално, е приложимост на огромно количество алкохол и висок градус, които довели до острия спор, приключил с изстрели и доста пролята кръв.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР