Задържан е мъжът, за който се смята, че е застрелял

...
Задържан е мъжът, за който се смята, че е застрелял
Коментари Харесай

Задържан е извършителят на тройното убийство в село Рогош

Задържан е мъжът, за който се счита, че е прострелял свои родственици в пловдивското село Рогош, заяви кметът Величка Величкова, съобщи БНР.

По думите й ситуацията в ромската махала, където беше осъществено тройното ликвидиране, е спокойна.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров ще посетят по-късно селото, с цел да се осведомят за хода на следствието.

Вчера вечерта, след 18.00 часа, стрелецът е умъртвил чичо си и двамата си братовчеди. Пострадала е и жена, която е била откарана в устойчиво положение в Университетската болница " Свети Георги ".

Днес кметът на село Рогош Величка Величкова акцентира, че повода за случилото се е заможен спор сред роднините:

" Всички сме потресени от този случай. Мъжете на един жанр се затриха. Семейна кавга е, тлеела през годините за парцел, за къща, в която всички живеят. Махалата ни по принцип е хубава, спокойна махала, хората работят. Всички са потресени от това, което се случва, вътрешно фамилен спор ".

Все още не престават огледите и работата на проверяващите под надзора на прокуратурата.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров ще беседват на място с служителите на реда, взели участие в интервенцията по задържането на причинителя, и с представител на прокуратурата. Целта е да се срещнат с хода на следствието и да се уверят персонално в успеваемостта на подхванатите дейности за застраховане на сигурността в региона. Очаква се двамата да дойдат в селото към 13.30 часа.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР