Задържан е мъж, заподозрян за убийството на 41-годишния Георги Г.,

...
Задържан е мъж, заподозрян за убийството на 41-годишния Георги Г.,
Коментари Харесай

Задържаха заподозрян за убийството в Смолян

Задържан е мъж, обвинен за убийството на 41-годишния Георги Г., открит полуразложен в гориста околност край Смолян. По-късно през днешния ден ще се организира брифинг на Окръжна прокуратура-Смолян и на ОД на МВР-Смолян във връзка разкритото тежко престъпно закононарушение – съзнателно ликвидиране. В брифинга ще вземат участие Тодор Деянов, областен прокурор на гр. Смолян и Костадин Бундов, шеф на районно управление (на МВР) на МВР-Смолян.

Припомняме, тялото беше открито от инцидентен минувач, който е подал сигнал на тел. 112. На мястото е пристигнала дежурна оперативна група от ОД на МВР-Смолян и от районно управление (на МВР) на МВР-Смолян, като неотложно са почнали процесуални дейности. Извършен е бил оглед на местопроизшествието и натрупа, назначена е била тройна съдебномедицинска експертиза.

При осъществена аутопсия в болничното заведение в гр. Смолян е открито, че гибелта на потърпевшия е настъпила вследствие на асфиксия/задушаване/, след строшаване на подезичната кост. Вещите лица са удостоверили, че се касае за насилствена гибел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР