Задържан е мъж, умишлено причинил телесна повреда на полицейски инспектор.

...
Задържан е мъж, умишлено причинил телесна повреда на полицейски инспектор.
Коментари Харесай

Задържан е мъж, умишлено причинил телесна повреда на полицай в Плевен

Задържан е мъж , съзнателно предизвикал телесна щета на полицейски контрольор . Данните за престъпният случай бяха показани през днешния ден на брифинг от шефа на ОДМВР-Плевен старши комисар Живко Ламбов , административния началник на Окръжната прокуратура в Плевен областен прокурор Владимир Николов и Дияна Илиева , заместник-окръжен прокурор.

Около 19:35 часа на 7 октомври полицейски контрольор от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ на плевенското Второ Районно ръководство е получил оперативна информация за проведен трафик на дами за полова употреба . В рамките на осъществената полицейска работа, уредникът на незаконната активност – 33-годишен с богато престъпно минало и осъждан , е бил локализиран на територията на плевенския квартал „ Сторгозия “.

На място полицейският чиновник е открил, че престъпно проявеният мъж стои до автомобила си, който е бил със разпален мотор и е очаквал да му бъде доведено ново момиче за трафикиране към Германия . Инспекторът се е легитимирал пред обвинения и е подхванал дейности за инспекция, само че мъжът не се е подчинил, качил се е в работещото транспортно средство и се е опитал да потегли. За да предотврати бягството, служителят на реда е препречил пътя на колата и се е задържал за предния ѝ похлупак. Въпреки това лидерът е ускорил и е направил поредност от рискови и внезапни маневри , които след към километър и половина дали резултат и служителят на реда е паднал на пътното компактно.

Незабавно последвали оперативни и издирвателни дейности от екипи на Първо Районно ръководство, Второ Районно ръководство и бранш „ Пътна полиция “, при които 33-годишният извършител е бил арестуван. На място са били осъществени голям брой огледи и в колата му е била открита пушка – вид „ помпа “ . Събрани са доказателства, че 33-годишният е предложил на девойките сумата от 3500 лв. за проституиране отвън рамките на страната. По случая е формирано досъдебно произвеждане и с разпореждане на наблюдаващия прокурор от окръжна прокуратура му е избрана мярка за задържане за период до 72 часа .

Екологичен потенциал: Демокрацията в Грузия е застрашена

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР