Задържан е камион, натоварен с кашони, натъпкани с вакуумирани пликове.

...
Задържан е камион, натоварен с кашони, натъпкани с вакуумирани пликове.
Коментари Харесай

Полицаи заловиха 350 килограма марихуана: Кога и къде?

Задържан е камион, претрупан с кашони, натъпкани с вакуумирани пликове . Иззетото количество марихуана е 350 кг. , оповестиха от Министерството на вътрешните работи /МВР/. 

Разследването стартира доскоро повече от месец, след добита оперативна информация и следващ разбор на данните, които насочват криминалистите към транспортна компания .

След като проверяващите откриват, че компанията се занимава със съмнителни транспорти, през вчерашния ден е подхваната профилирана полицейска интервенция в границите на която е осъществена инспекция на транспортните средства на компанията , уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Димитър Кангалджиев.

Той посочи, че при процесуалните дейности в камион са открити 350 кг марихуана . Дрогата била опакована във вакуумирани пликове, подредени в общо 44 кашона.

„ С дейностите си в изискванията на необходимост сътрудниците съумяха да предотвратят разпространяването на това огромно количество, което можеше да попадне в дилърската мрежа “ , акцентира основният секретар на Министерство на вътрешните работи и благодари на екипа от чиновници на ГДНП и на прокуратурата за ефикасната реализация.

Пътят на камиона е наблюдаван известно време , в интервала е открито, че транспортното средство излиза от страната ни, пътува до Испания и още веднъж влиза в България . След три-дневен престой на ГКПП- Гоце Делчев, поема към София, където са осъществени и полицейските дейности, добави основен комисар Атанас Илков, шеф на Групово дело „ Национална полиция “. По думите му дрогата е била предопределена за вътрешния пазар .

„ Очертава се едно сложно следствие, предстоят доста дейности “ , разяснява прокурор Десислава Петрова от Софийската градска прокуратура. Към момента е формирано досъдебно произвеждане за държане на наркотични субстанции за разпространяване, само че ще се работи и по версията за контрабанда.

Павел Попов показа развиването на обществените услуги в община Варна пред делегация от Албания

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР