Задържан е извършител на серия противозаконни отнемания на автомобили на

...
Задържан е извършител на серия противозаконни отнемания на автомобили на
Коментари Харесай

Вижте каква марка е откраднатата в Пловдив кола за 228 900 лева

Задържан е причинител на серия незаконни отнемания на коли на територията на Пловдив. Действията на криминалистите от регионалната дирекция са осъществени взаимно с сътрудниците им от Пазарджик.

Активното следствие на чиновници от отдел " Криминална полиция " и Трето районно управление (на МВР) стартирало по отношение на постъпили сигнали за четири откраднати леки коли през последните два месеца на територията на регион " Северен " в Пловдив.

Според първичните данни обекти на похищенията станали " Ауди Q7 ", " Порше Кайен " и два фолксвагена, а общото в случаите бил идентичният почерк на причинителя - до момента в който колите са оставени от водачите за малко без контрол с включени мотори.

В процеса на работата са извършени голям брой оперативни дейности, а информацията за търсените коли е подадена до всички подразделения на Министерство на вътрешните работи. Така в землището на село край Дупница е намерено изоставено поршето, а в пазарджишкия сектор на автомагистралата  - и  аудито

След акуратен разбор на събраните доказателства и с помощта на положителната съгласуваност и взаимоотношение с сътрудниците им от Пазарджик, тази заран е арестуван създателят на незаконните отнемания. Той е 35-годишен столичанин, живеещ на квартира в Пловдив.

На правилото на териториалната подсъдност мъжът е притеглен като обвинен за откраднатото " Ауди " от Районна прокуратура – Пазарджик.  Работата по търсене на останалите два автомобила и определяне съпричастността на арестувания към други сходни незаконни действия продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР