Задържан е единият от обирджиите, които взривиха тази нощ банкомат

...
Задържан е единият от обирджиите, които взривиха тази нощ банкомат
Коментари Харесай

ЕКШЪН! Единият от обирджиите на банкомати е задържан, издирват останалите с хеликоптер и...

Задържан е единият от обирджиите, които взривиха тази нощ банкомат в центъра на Сапарева баня, заяви пред Нова телевизия основен комисар Младен Маринов.

Сигналът в полицията е получен в 03.30 часа.

Намерен е джипът на нарушителите. Трима от участниците в незаконната група се крият в гората край село Боснек и спецполицаи претърсват региона.

"След гонене, заградителни мероприятия, сътрудниците са засекли автомобил и причинителите. Те са минали през загражденията, минали са през дере на река и автомобилът им е аварирал. Имало е заплаха за живота на служителите на реда. Един от причинителите е арестуван, други трима се търсят ", заяви комисар Маринов.

Следови кучета, хеликоптер на Гранична полиция и жандармерия вземат участие в спецакцията в региона на село Боснек.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи това са хората, които са виновни за част от случаите с взривените банкомати, които зачестиха напоследък.

"Извършва се оглед на автомобила, с който са се придвижвали нарушителите. Все още не може да се удостовери дали в него е оставена отмъкната от банкомата сума пари и каква е тя ", добави той.

Предстои разпит на арестувания участник в обира. Полицията знае кои са другите три лица, които се крият в гората на Боснек.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР