Задържан е един от извършителите на нападение по време на

...
Задържан е един от извършителите на нападение по време на
Коментари Харесай

Задържан е един от стрелците, стреляли на предизборно събитие в Истанбул

Задържан е един от причинителите на нахлуване по време на предизборно заседание през вчерашния ден за показване на претендента за кмет на истанбулския квартал Кючюкчекмедже Азиз Йениай от ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР).
Прочетете още
Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който приказва през днешния ден на избирателен протест на ПСР в град Текирдаг.

„ Един от обвинените, направил въоръженото нахлуване през вчерашния ден, беше хванат от полицията в Истанбул, които взаимно с Главната прокуратура на Истанбул правят подробно следствието на това подло нахлуване ", съобщи Ердоган, представен от турските медии.

По думите му в границите на следствието ще бъдат разкрити и другите причинители на нападението, както и същинските поръчители.

" Ние не позволихме и няма да позволим Турция да бъде въвлечена в среда на неустановеност и вълнения при никакви условия ", съобщи Ердоган.

Вчера нападатели с дългоцевни оръжия откриха пукотевица в истанбулския квартал Кючюкчекмедже по време на предизборно заседание на претендента за кмет.

В нападението една 32-годишна жена, която минавала наоколо, бе тежко ранена, а нападателите избягали с автомобил, осведомиха турските медии. На мястото на нападението са били открити 17 изстреляни гилзи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР