Задържан е 66-годишен учител от Казанлък заради блудство с ученичка,

...
Задържан е 66-годишен учител от Казанлък заради блудство с ученичка,
Коментари Харесай

Бивш директор на казанлъшко училище блудствал с ученичка, задържан е

Задържан е 66-годишен преподавател от Казанлък поради блудничество с ученичка, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

Задържаният е някогашният шеф на учебното заведение в ромската махала в Казанлък Стоян Ганчев, който откакто се пенсионира, е почнал работа в учебно заведение „ Георги Кирков ” – едно от най-елитните съществени учебни заведения в града на розите.

Разследването по случая продължава. Установява се дали има други деца, жертви на насилника.

От пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив прецизираха, че досъдебното произвеждане е формирано на 20 декември. Ганчев е арестуван за период от 72 часа и следва разглеждане от съда на искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Районна прокуратура – Казанлък смята, че се касае за висока степен на социална заплаха на действието и на причинителя му, който е направил закононарушението, възползвайки се от ситуацията на контрол по отношение на малолетното лице. Аргументите на представителя на Районна прокуратура-Казанлък за правомерност на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ е, че следва да се осуети опция за влияние от страна на обвиненото лице по отношение на потърпевшата и очевидци на закононарушението. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР