Задържан е 30-годишен българин, обявен за издирване от властите в

...
Задържан е 30-годишен българин, обявен за издирване от властите в
Коментари Харесай

Задържаха 30-годишен българин, издирван в Германия за киберизмами

Задържан е 30-годишен българин, разгласен за търсене от управляващите в Германия, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Това е станало при профилирана полицейска интервенция на чиновници от Главната дирекция „ Национална полиция “. Мъжът е открит на адрес на територията на столицата.

Операцията е осъществена въз основата на постъпило в края на юни известие от Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ (ДМОС) и Министерство на вътрешните работи - въведен сигнал в шенгенската идентификационна система за търсене на мъжа. Установяването му е по отношение на издадена по отношение на него европейска заповед за арест от съда в Бамберг, Германия, за присъединяване в проведена незаконна група, занимаваща се с кибертърговски измами.

За задържането на мъжа са известени Софийската градска прокуратура и ДМОС- Министерство на вътрешните работи с оглед предприемане на следващи дейности по наложената му европейска заповед за арест.

През март Министерство на вътрешните работи задържа в София различен българин, търсен от Германия. 31-годишният мъж е от Бургас, търсен с европейска заповед за арест от немските управляващи за компютърни закононарушения и измами.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР