Задържаха Йордан Павлов – Алтъна от бургаския кв. Рудник, след

...
Задържаха Йордан Павлов – Алтъна от бургаския кв. Рудник, след
Коментари Харесай

Брутално зверство със 79-г. жена: Алтъна я плашил с нож и блудствал с нея, а месец по-късно…

Задържаха Йордан Павлов – Алтъна от бургаския кв. Рудник, откакто блудствал със 79-годишна жена, а преди този момент я заплашил с нож и ѝ отмъкнал 50 лева, предава Флагман.
В резултат на взаимните полицейски дейности на чиновници от отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР – Бургас и Пето Районно ръководство – Бургас е арестуван 47- годишен престъпно проявен и осъждан мъж от кв. Рудник.
Около 02.30 ч. на 02 май, посредством покатерване и строшаване на прозорец, той проникнал в частен дом, ситуиран в кв. Черно море и населяван от 79-годишна самотно живееща жена.
След опасността с нож по отношение на пенсионерката са осъществени блудствени дейности и обир на портфейл със сумата от 50 лв..
Извършен е подробен оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, изведен е ДНК профил на причинителя. Проведени са голям брой профилирани полицейски интервенции на територията на общините Бургас, Поморие, Карнобат и Айтос.
На 01 юни 47-годишният престъпно проявен и осъждан бургазлия е арестуван, като направил цялостни признания по случая.
С прокурорско разпореждане периода на задържането му е продължен до 72 часа. На 03 юни с определение на Бургаския областен съд на бургазлията е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР