Задържаха водача на ТИР, причинил вчера на международния път Е79

...
Задържаха водача на ТИР, причинил вчера на международния път Е79
Коментари Харесай

Четири са вече жертвите на катастрофата край Монтана

Задържаха лидера на ТИР, предизвикал през вчерашния ден на интернационалния път Е79 сред Монтана и Видин. Пред Би Ти Ви 29-годишният водач на тежкотоварния камион изясни, че до случая се е стигнало поради поднасяне.
Разследването за аргументите, довели до нещастието, се води от Окръжна прокуратура – Монтана. Катастрофата става на прав и влажен сектор, тежкотоварният камион с българска регистрация се завърта и блъска леката кола. Впоследствие в автомобилът се удря в движещия се зад нея камион с турска регистрация, по този начин тя се озовава в преса сред двата. В турския камион се блъска и цистерна с нафта, само че вредите са минимални. Всички жертви са били в лекия автомобил.
 Катастрофа блокира придвижването по Хемус към София, има обходен път Катастрофа блокира придвижването по " Хемус " към София, има обходен път
Катастрофа на автомагистрала " Хемус " стана в натоварения по пътищата неделен ден, съобщи БГНЕС. Инцидентът се е случил при 22-ри км н...
По първична информация жертвите бяха три. Впоследствие стана ясно, че починалите са четирима. Двама от починалите са семейство от видинското село Ружинци – мъж на 62 и жена на 59 година В колата са пътували и майка и щерка от Белоградчик, надлежно на 46 и на 22 година Всички умират на място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР