Задържаха спасителя, който преби французин на плажа в Поморие заради

...
Задържаха спасителя, който преби французин на плажа в Поморие заради
Коментари Харесай

Задържаха спасителя, който преби французин на плажа

Задържаха спасителя, който преби французин на плажа в Поморие поради чадър, съобщи Дарик. Повдигнатото му е обвиняване зананасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди с особена свирепост, разгласи окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Извършителят е в ареста за 72 часа.

Конфликтът е зародил зарадиспор за място на свободната зона на плажа, обясниха от полицията в морския град. Боят на плажа към този момент е бил завършил при идването на униформените, а разпитите на очевидците били много спорни. Именно заради тази причина спасителят не е бил арестуван в същия ден, съобщи шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас ст. ком. Калоян Калоянов.

Случаят е от 24 юли. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизираха, че в локалното полицейско ръководство в Поморие е полученсигнал към 15:30 ч. за случай,при който след словесно спречкване се е стигнало досбиванемежду български и френски жител. Дошлите на място полицейски чиновници са обезвредили спора и открили, че причина за спречкването е съществуването на свободно място за слагане на плажни такъми отвън платената зона, за което претендирали и двете страни.

Предстои изясняване на условия - кой е почнал абсурда, кой пръв е показал вербална и кой физическа експанзия, допълниха от прокуратурата в Бургас.

Припомнямче, по-рано беше обявено, че мотивът за експанзията е станал чадър на плажа - благосъстоятелност на спасителя. Без да знаят това, мъжът и неговото семейство се били разположили покрай чадъра, а спасителят жестоко е настоял те да се реалокират на далечно разстояние от сянката.

При опит да алармира на полицията за оказван напън френският жител Джудикайл Тансе пребит грубо.
Разказът на Съпругата на потърпевшия Людмила Тодорова:
" Спасителят, който носеше избавителна униформа. Чадърът беше отворен, а сянката му се падаше на най-малко 2 м от наса. Ние казахме за какво да се местим. И този човек продължи да упорствам - не, отместете се, вие имате място, вижте какъв брой доста място имате в близост. Мъжът ми сподели - дай да си взема телефона, кой е номера на полицията, да се обадим на полицията, че тук ни тормозят. В момента, в който се обръща напред, получава удар от лявата страна на слепоочието, който му чупи очилата. После няколко удара непосредствено в лицето, в очите, ритници. От лявото слепоочие, бузата му беше засегната. Оттам течеше кръв, както и кръв от носа. "

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР