Задържаха шофьора, ударил 6 коли и автобус при гонка с

...
Задържаха шофьора, ударил 6 коли и автобус при гонка с
Коментари Харесай

Задържаха шофьора, ударил 6 коли и автобус при гонка с полицията в Бургас

Задържаха водача, блъснал 6 коли и рейс при гонка с полицията в Бургас. Той е бил локализиран в региона на огромен хотелски комплекс в до плаж " Каваци " край Созопол. Това потвърдиха за NOVA от полицията. Издирването му продължи повече от 12 часа.
Прочетете още
20-годишният Иван Чонтов е бил арестуван необут и в несъответстващо положение. " Хората, които ме познават, знаят, че съм добър човек, единствено желаех да оказа помощ. Просто се случи по този начин, че когато човек е под стрес, прави нелепости ", сподели той. 

„ В четвъртък към 20.00 ч. е получен сигнал за това, че мъж в несъответстващо положение се пробва да издърпа телефон от момиче на пешеходна пътека на ул. „ Христо Ботев ”. Веднага по-късно е получен различен сигнал за погрешно паркиран на пешеходна пътека джип. Насочени са два полицейски екипа. При идването им мъжът се е качил в джипа и с висока скорост е потеглил. Служителите са го насочили отвън Бургас. Полицейски екип от Созопол е употребявал лента за наложително прекъсване. Водачът е минал през нея, спукал е гумите, влязъл в село Равадиново, където е аварирал. Излязъл е от колата и е побягнал в незнайна посока ”, разказа ст. комисар Калоян Калоянов, шеф на ОДМВР – Бургас. 

Мъжът няма престъпно досие, а пробите му за алкохол и опиати са негативни. Очаква се по-късно денем прокуратурата да му повдигне обвиняване и да удължи мярката за задържане на 72 часа.

В преследването на беглеца, за който полицията към този момент има данни, че е към 19-годишен, се включиха екипи с полицейски кучета, които претърсваха гората към Равадиново.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР