Задържаха под стража мъжа, убил жена си с нож в

...
Задържаха под стража мъжа, убил жена си с нож в
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, убил с нож съпругата си в Слънчев бряг

Задържаха под стража мъжа, умъртвил жена си с нож в "Слънчев бряг ". Срещу Павел Г. е повдигнато и предявено обвиняване за съзнателно причиняване на гибелта на неговата брачна половинка – 61-годишна украинска гражданка. Престъплението е осъществено на 21.05.2020 година в хотел „ Българска роза “, който се намира в к.к. „ Слънчев бряг “, общ. Несебър, оповестяват от прокуратурата.
Мъжът е арестуван три часа след осъщественото закононарушение. По време на следствието е открито, че убийството е осъществено в коридора на втория етаж на хотела. Причина за гибелта са голям брой прорезни и прободни рани, нанесени с нож във врата на потърпевшата. Оръжието, с което е породена гибелта на дамата, е открито от полицейските чиновници.
Според наблюдаващия прокурор, налице е обосновано съмнение за това, че Павел Г. е направил закононарушението, за което е упрекнат, което се поддържа от събраните доказателства по досъдебното произвеждане, а също по този начин и от направените признания от обвинения.
Представителят на държавното обвиняване бе безапелационен, че Павел Г. може да се укрие или да извърши ново закононарушение. Той се стимулира с плануванаъа в закона висока глоба за осъществено ликвидиране - от 10 години до 20 годни „ отнемане от независимост “, както и от обстоятелството, че Павел Г. е открит от полицейските чиновници с квалифициран багаж, в който са открити неговите документи, тези на потърпевшата и финансови средства. Съдът при претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР