Задържаха мъж, съпричастен към телефонни измами в Благоевградско и в

...
Задържаха мъж, съпричастен към телефонни измами в Благоевградско и в
Коментари Харесай

Задържаха мъж, съпричастен към ало измами у нас и в Гърция за хиляди левове

Задържаха мъж, съпричастен към телефонни измами в Благоевградско и в Гърция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Арестът на 31-годишния гражданин на Благоевград е сбъднат на 8 ноември след следствие , подхванато от чиновници на бранш „ Измами “-Главна дирекция " Национална полиция " и сътрудниците им от ОД на МВР-Благоевград и Районно управление-Сандански по отношение на осъществени на територията на област Благоевград две телефонни измами.

Те са по схемата - „ даване на пари за незабавна интервенция на родственик “. По тази скица, на 24 октомври стара жена е предоставила на чужд 5000 лева . на 31 октомври - мъж е дал сумата от 18 000 лв..

В хода на оперативни дейности проверяващите влезнали в следите на възможния причинител и насочили старания за събиране на задоволително доказателства за незаконната му активност, подкрепени.от сигнал, получен от гръцките управляващи

Там той бил открит като участник в телефонна машинация, осъществена в Катерини на 3 ноември за сумата от 25 000 евро . Бил е арестуван директно след осъщественото закононарушение, а 5 дни по-късно - освободен.

При влизането му в страната навреме е основана организация за неговото задържане. Материалите са докладвани на прокуратурата , под чието наблюдаване работата по документирането на случая продължава.

Мъжът е притеглен като обвинен и е задържан за период до 72 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР