Задържаха мъж, направил опит за грабеж от пощата във Владо

...
Задържаха мъж, направил опит за грабеж от пощата във Владо
Коментари Харесай

Задържаха мъж, направил опит за грабеж от пощата във Владо Тричков

Задържаха мъж, направил опит за обир от пощата във Владо Тричков, оповестиха от прокуратурата. Разследването по случая стартира на 7 април, когато в полицията постъпва сигнал за осъществен опит за обир от пощенската станция в село Владо Тричков.

Според подадената информация, към 9.30 часа, посредством напън върху входната врата, мъж, който прикривал лицето си, нахлува в помещението, избутвайки със мощ намиращата се вътре пощенска служителка.

По това време таман били постъпили средствата - 17 000 лева за погашение на пенсиите на локалните поданици. Жената не губи хладнокръвие и с помощта на оказаната от нея опозиция, непознатият не реализира първичния си план, бяга и съумява да се укрие.

Веднага, след осъществения оглед на място, започва интензивно следствие, осъществено от чиновници на Районно управление-Своге, подкрепени от сътрудниците им от ОД на МВР-София.

Следват голям брой оперативни и процесуално-следствени дейности, разпити на очевидци на случая, изземат се и се преглеждат записи от видеокамери в региона, правят се инспекции „ дом по дом “ на територията на селото.

Криминалистите съумяват да съберат задоволително данни за растежа, походката, телосложението и възрастта на причинителя. Междувременно е назначена и биологична експертиза на материално доказателство, намерено на местопроизшествието.

Така, вследствие на професионално извършеното следствие, е арестуван 25-годишен локален гражданин, с криминалисни регистрации. Той е притеглен в качеството на обвинен и с  прокурорско разпореждане му е наложена мярка за неотклонение „ подписка “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР