Задържаха кмета на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ в

...
Задържаха кмета на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Задържаха кмета на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив област, Георги Мараджиев

Задържаха кмета на Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив област, Георги Мараджиев. Маскирани са нахлули в фамилната му фабрика през днешния ден към 9 часа. По думите на сина му е арестуван към 9:20 без да бъде показана някаква заповед. Маскираните били чиновници на икономическа полиция.
 
" В момента ме арестуват, не мога да приказвам ", декларирал градоначалникът пред кореспондент на Trafficnews, който се свързал с него. Към този миг не ясна повода за ареста. През март той бе разпитван в полицията по сигнал за пазаруване на гласове. 
 
Тогава Мараджиев съобщи, че разпитът е бил за събитията от 10 ноември 2021 година в Ново село, когато той и локални поданици направиха жива верига пред търговски обект, в който Икономическа полиция организираше акция по време на предизборната акция.
 
По думите на Мараджиев, го викат за трети път по дадения проблем. Според него задачата на цялото мероприятие е той да бъде сплашен и да се всее боязън в другите кметове на ГЕРБ и членовете на партията.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР