Задържаха жената на Паро Боксьора за участие в Организирана престъпна

...
Задържаха жената на Паро Боксьора за участие в Организирана престъпна
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО!: Задържаха жената на Паро Боксьора за рекет и изнудване

Задържаха дамата на Паро Боксьора за присъединяване в Организирана незаконна група за рекет и изнудване. Според източници на SafeNews, брачната половинка на убития на 4 юли Паруш Парушев-Паро Боксьора е задържана дружно с негови доближени, измежду които Петър Славчев – Пешо Малкия и Абдула Арабие. Те са взели участие в ОПГ за изнудване и рекет.

В момента в ареста се намират вдовицата на Боксьора Валерия Попова, Абдула Арабие, Петър Славчев – Пешо Малкия, както и още двама от хората на Боксьора, а един се търси. Те са арестувани за 72 часа.

Бандата е известна с лихварските си действия и от години се знае, че принудително събира задължения от крайните квартали на София. Жертвите им са небогати хора най-вече от ромските квартали в столицата и градовете в близост.

Снимка: Петър Славчев – Пешо Малкия

Разследването е почнало на 18 април – два месеца и половина, преди Паруш Парушев да бъде погубен. В понеделник антимафиотите от ГДБОП са задържали доближените му. Претърсени са адреси и са конфискувани телефони, компютри и други материални доказателства. Според доказателствата изнудвачите към Паро Боксьора, в това число и жена му са работили от 2022 година

Снимка; Валерия Попова

 

Както SafeNews първи писа, Паро Боксьора беше убит в софийския квартал „ Модерно предградие “.

Убийството му е в резултат на омраза сред две компании за бързи заеми. Според информацията Паро Боксьора е отишъл с намeрението за разпра. В разногласието поражда сборичкване, като в свадата са извадени револвери и Паро е убит в слабините и гърдите. Застреляният е умрял на място. Тогава беше прострелян и правилният му човек Абдула Арабие.

Очаквайте детайлности!

 

 

 

 

 

 

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР