Задържаха жена за купуване на гласове в София. При специализираната

...
Задържаха жена за купуване на гласове в София. При специализираната
Коментари Харесай

Задържаха жена за купуване на гласове в София

Задържаха жена за пазаруване на гласове в София. При профилираната полицейска интервенция в столичния кв. “Христо Ботев ” е задържана 57-годшина жена. Тя е арестувана за 24 часа.

Направена е инспекция на търговски обект в кв. „ Христо Ботев “, където съгласно първичната информация бива осъществявана търговия с избор против опрощаване на насъбрани отговорности (вересия). На място са открити 8 тетрадки с изписани имена и суми против тях.

Задържаха жена за пазаруване на гласове в София. Работа по формираното досъдебно произвеждане продължава.  Събраните материали са докладвани в прокуратурата.

Акции в страната

Сигнали за купени гласове ревизира полицията, която влезе в старозагорското село Калитиново през днешния ден.

В момента тече инспекция в едно от къщите в селото, в което се чака и да влезе жандармерия

На всички входове към селото са ситуирани полицейски пунктове. Извършва се инспекция на коли. Акцията се организира и против наркоразпространението.

В началото на седмицата се организира акция за пазаруване на гласове в София. Униформени ревизират кв. “Филиповци ”. По информация на SafeNews обиски текат в бл.9 на квартала. Арестувани са трима.

Арести имапе и в Бургас. 14 души са задържани за пазаруване на гласове. Операцията се организира на територията на Бургас, Руен и Сунгунларе.

По информация на локални медии сега униформените правят арести в квартал Горно Езерово.

„ Получен е сигнали за пазаруване на гласове за локалните избори. До момента са арестувани 14 лица и са формирани 7 досъдебни произвеждане. Операцията не е кампанийна и ще продължи до вота “, заяви комисар Марин Димитров-началник отдел “Охранителна полиция “ към ОДМВР Бургас.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР