Задържаха двама за най-крупния грабеж у нас,издирват знаковия Иван Турчина. Повдигнаха

...
Задържаха двама за най-крупния грабеж у нас,издирват знаковия Иван Турчина.
Повдигнаха
Коментари Харесай

Задържаха двама за най-крупния грабеж у нас, издирват знаковия Иван Турчина

Задържаха двама за най-крупния обир у нас,издирват знаковия Иван Турчина.

Повдигнаха обвинявания на трима престъпно проявени мъже за най-крупния обир у нас. Акцията е на Столична дирекция на вътрешните работи, само че и от там, и от Софийската градска прокуратурата отхвърлиха коментар.

В края на 2022 година маскирани и въоръжени с автомати мъже причакаха и обраха инкасо автомобил в паркинга на столичен търговски център. Бяха отмъкнати близо 5 млн. и 300 хиляди лева Часове след удара в кв. „ Кръстова вада ” бяха открити два опожарени автомобила.

Полицията тогава допусна, че причинителите на най-крупния обир у нас са избягали с колите.
Разследването продължи една година. Във вторник чиновници на „ Криминална полиция ” са атакували няколко адреса. Направени са обиски и на над 5 автомобила. Има и задържани. Повдигнати са обвинявания на трима души.

фотография: Иван Турчина/ Фейсбук

Те са с богати престъпни досиета и са осъждани. Единият от упрекнатите, който се търси е с прякор Турчина. Иван Ценков се укрива. Той е търсен поради кражба в Смолян. Смята се, че е в Гърция.

Многократно е арестуван за финансови закононарушения. Другият е 32-годишен мъж, с прякор Коко. Той е изтърпял присъда за източване на банкови карти. Третият мъж, на който са повдигнати обвинявания, е с прякор Коня. Той е на 48 години. Има присъда за взломяване на банкомат от 2015 година В момента е в пандиза, където излежава присъда за обир. Бил е наведен там малко след крупния удар.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР