Задържаха близо 70 000 парфюма и тоалетни води менте на

...
Задържаха близо 70 000 парфюма и тоалетни води менте на
Коментари Харесай

Задържаха близо 70 000 парфюма менте на МП Капитан Андреево

Задържаха близо 70 000 парфюма и тоалетни води менте на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево " , оповестяват от Агенция " Митници ".

Една част от тях са арестувани заради подозрения, че са нарушени права върху интелектуалната благосъстоятелност, а друга част са били укрити в персоналния багаж на пасажери, влизащи в страната от Турция.

През последните две седмици на септември са открити 64 231 " маркови " парфюма, като множеството от тях са били пренасяни в товарен автомобил.

На 12 септември камион с турска регистрация показва постоянни документи за транспортираната стока - парфюми за Румъния. При инспекция в товарното помещение обаче било открито, че пренасяните 56 887 парфюма и тоалетни води носят лога на 21 световноизвестни марки. Открити са и недекларирани 17 колета с 1440 подправени маркови спортни обувки, както и 112 кашона с недекларирани 2688 мокри кърпи.

При различен случай на 02 октомври в рейс с 21 пасажери, пътуващ за Румъния, в багажното поделение в чанти с персонален багаж са открити недекларирани 800 парфюма с логото на известни търговски марки. Установено е, че ароматите са благосъстоятелност на един от пасажерите - турски жител.

От началото на октомври митническите чиновници са задържали 3870 парфюма и тоалетни води, открити в леки коли и рейсове. Те са били пренасяни от 15 пасажери, влизащи в страната от Турция.

За укритите артикули на нарушителите са формирани актове по Закона за митниците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР