Задържаха апаша, който влезе да краде в дома на мъж

...
Задържаха апаша, който влезе да краде в дома на мъж
Коментари Харесай

Край на ужаса: Арестуваха крадеца, тършувал в дома на спящ м...

Задържаха апаша, който влезе да краде в дома на мъж от село Скутаре измежду нощ. Това оповестиха за " Марица " от полицията в града под тепетата.

Реакцията идва след издание на видео в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин крадецът тършувал към минута, след което се изнася, защото спящият притежател на парцела се разбужда от наличието му.

" Сигнал за случилото се не е бил получаван в РУ-Труд и чиновниците са се самосезирали след изявленията в обществената мрежа. В хода на инспекцията са изяснени времето – към 3 ч. в неделя, съответният адрес и неговия притежател, от който са снети пояснения. Също по този начин са конфискувани материали от записите на камерите. При проведените бързи оперативни и издирвателни дейности мъжът от фрагментите през днешния ден е арестуван за период до 24 часа ", оповестиха от полицията.

Арестуваният е на 32 години от чирпанско село, с престъпни регистрации и осъждан за обири. Допълнително, с дейното подпомагане на полицията в Чирпан, проверяващите са задържали още четирима мъже, чиято съпричастност за похищения на територията на Община Марица се обяснява.

За случая е сезирана Районната прокуратура, която ще вземе отношение и ще повдигне обвиняване на крадеца.

Свързани вести Стресиращо ВИДЕО от Пловдивско: Крадец тършува в къщата до задремал мъж
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР